Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024
S’apropa la data del XXIX Encuentro MRP, que es celebrarà els propers 20, 21 i 22 de gener a Cuenca.
És per aquest motiu que ens urgeix saber aquesta setmana les persones de Catalunya que hi assistiran.
Us preguem que ompliu el formulari, clicant aquí, que tancarem aquest diumenge 11 de desembre al migdia. A partir de llavors el nombre d’inscrits quedarà tancat i comunicat a la Confederación per tal de poder fer la previsió i reserva amb l’hotel.
Us enviem més informació del Encuentro, al igual que l’horari que seguirem en arribar.
Com ja sabeu, la millor opció per arribar a Cuenca és per carretera, existeix la opció de fer-ho amb ave fins a València o Madrid i després agafar un tren fins a Cuenca.
Hem demanat un pressupost a una empresa d’autocars que ens podria portar a tothom, però hem de ser 20 per a que el preu sigui ajustat i té l’inconvenient que la hora de sortida és la mateixa per tothom.
  • Sortida de BCN-Sants: 12h am, pararà a recollir gent al camp de Tarragona 1h30min més tard. Arribada aprox a Cuenca (amb dinar a àrea de servei de València): 18.30h aprox
  • Tornada de Cuenca cap a Catalunya: 13h. Aturades a àrea servei de València (per dinar) , Camp de Tarragona i BCN-Sants. Arribada a Sants: 19.30h. aprox.
  • PREU TOTAL DEL SERVEI DE BUS: 75€ persona.
Cal que responeu aquest mail aquells que veniu a l’Encuentro per tal de veure si és possible que sortim junts. No compromet a res, i és necessari un quòrum de 20 pax per poder-ser realitzar amb aquest preu. Us mantindrem informats.
Els inscrits, heu de fer labonament de l’estada a l’Encuentro al número de compte de la FMRPC, indicant al concepte: NOM I COGNOMS-CUENCA-MRP, ingressant 100€ per persona que hi assisteix, que corresponen a les dietes i l’estada dels dies 20-22. Si voleu, un cop tancada la inscripció, i si decidim o no anar amb bus conjunt, us enviem personalment el preu total de l’estada i el viatge i ens ho ingresseu. Com ja vàrem fer l’any passat, ens serveix per agilitzar els tràmits amb l’hotel i la confederació.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies