Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024
S’acosta un nou any i amb això un nou ENCUENTRO ESTATAL, concretament el XXIX Encuentro Estatal dels MRPs, que se celebrarà a Cuenca, els dies 20, 21 i 22 de Gener de 2017. El títol continua amb la línia dels Encuentros anteriors que portaran a un nou congrés: “Hacia un mundo más justo: rechazando la exclusión.”

D’aquesta manera es genera una continuïtat vers l’anterior i es camina amb el …”como decíamos ayer…” per aprofundir en temes que ja es van tractar a Alacant i per retrobar-nos amb les ganes i il·lusió renovades.

Podeu veure l’esborrany del programa des del següent enllaç. Si voleu participar-hi, podeu fer-ho abans de l’1 de desembre clicant aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies