Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Hi ha un fantasma que recorre i examina tots els dies les butxaques de més de 3.500 milions de persones al món. A tot el món. Diuen d’aquest fantasma, perquè és invisible, que va ser capaç de produir una revolució social a Egipte i de tornar la democràcia al Caire, el 2011. També diuen d’ell que va ser el culpable de l’ascens de Podem i del seu líder de cua a la fama mediàtica i política. Diuen que aquest fantasma va ser fins i tot capaç de fer pensar al President, Carles Puigdemont, en les conseqüències de les seves decisions dels dies incerts que es viuen a Catalunya.

Al fantasma, a més, l’alimenten cada dia aquests 3.500 milions de persones a tot el món. Cada microsegon. No dorm. No descansa i està sempre actiu. Omnipresent. No té barreres. Diuen, al contrari, que les destrueix, que obre la llibertat a les persones i que els permet apropar el món que els envolta. El més interessant és que el fantasma, les xarxes socials, no espanta. S’ha fet amic de tots. Un amic incondicional i imprescindible. Res més fantasmagòric. Un perill per als dies de Halloween.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies