Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

L’Adrià té 14 anys i ha patit 32 fractures d’ossos des que va néixer. 16 de les 32 han sigut de fèmur, tant de la cama dreta com de l’esquerra. D’altres, de la clavícula, dels dits, de l’húmer, del crani. Però, les pitjors, sempre al fèmur, on porta ferros, enclavats, que van creixent segons va fent-se gran l’os de l’Adrià.

No és que l’Adrià sigui maldestre i per això ha anat caient i trencant-se els ossos. Pateix una malaltia minoritària, que es diu osteogènesi imperfecta, que és coneguda popularment com la malaltia dels ossos fràgils i que, en el seu cas, es deu a una mutació genètica durant l’embaràs. “Des del tercer dia del naixement que vam notar que plorava intensament quan li canviàvem el bolquer, i amb una prova que li van practicar de seguida vam detectar la seva primera fractura de fèmur”, recorda la Meritxell.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies