Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

L’Escola Miquel Bleach, en col·laboració amb la Fundació Catalunya-La Pedrera i el Museu Nacional, presenta el documental “Tàndem, art a l’escola”. Es tracta d’un film que mostra l’experiència educativa realitzada entre aquesta escola i el museu, i que forma part del programa Escoles Tàndem de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

Des del 2013 s’ha estat treballant amb l’objectiu d’enriquir l’experiència educativa, la qualitat dels aprenentatges i la millora dels resultats acadèmics a través de l’art i el patrimoni.

El projecte Tàndem ha suposat per a l’Escola un canvi metodològic centrat en el treball per projectes on l’art i el patrimoni artístic han estat al centre de l’aprenentatge, un procés de transformació que va rebre el Premi Ciutat de Barcelona d’Educació 2015. 

Llegiu-ne més des d’aquest enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies