Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

La Núria va començar el curs aquest setembre al Diari de l’Educació. Malgrat l’enyor de no poder-lo començar amb el seus alumnes al Centre de Dia de Hospital Santa Caterina, el Diari de l’Educació li oferia la possibilitat de sentir-se activa i connectada a la seva tasca d’educadora. La Núria no ha pogut continuar el curs, però ens deixa un llegat ple de testimonis i reptes.

Costa sempre recollir la integralitat d’una trajectòria vital. Tampoc no ho aconseguiran aquestes ratlles. La Núria sempre va apostar per l’educació. En acabar els seus estudis de Biologia, tot i tenir altres propostes com ara continuar a la universitat, va optar per inserir-se de ple en l’educació Secundària. Creia en l’educació i en la seva capacitat transformadora, tant a nivell personal com social.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies