Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

Quan pensem en el concepte d’educació en valors, podem imaginar un escenari, on per una banda, hi ha una o diverses persones transmissores, per tant, que decideixen quins valors transmetre, i a l’altra banda, un o diversos receptors d’aquests valors que els integren en la seva vida quotidiana.

A Marianao pensem que el potencial de l’educació en valors, està en el procés, en l’experiència individual i col·lectiva que provoca la vivència en primera persona fruit de la participació en propostes que afavoreixen els canvis personals, socials i comunitaris. La Fundació Marianao, entitat que, des de l’any 1985, desenvolupa projectes socials i educatius al servei de tota la comunitat a Sant Boi de Llobregat, aposta per l’impuls de projectes comunitaris capaços d’aprofundir en la transmissió de valors positius en els infants, joves i adults.

El projecte Vente Pa’Ká n’és un clar exemple. VpK és un projecte d’oci alternatiu i juvenil que es tradueix en una proposta de fins a 70 activitats generada pels mateixos joves del barri i dirigida als joves de 15 a 35 anys, en el seu horari d’oci (les nits de divendres i dissabte de 22h a 3h). Es tracta d’un projecte de caràcter universal, saludable, gratuït, accessible, i que estimula la participació dels joves en la millora i la transformació de la seva realitat més propera i que fomenta l’autogestió del col·lectiu juvenil del territori amb un propòsit de transformació i millora de la seva realitat social.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies