Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

El filòsof, pedagog i escriptor, José Antonio Marina, conegut per la Universitat de Pares o per la redacció del Llibre Blanc de la Professió Docent seu a una butaca de pell d’una sala del Palau Macaya de Barcelona. Ens trobem poc abans de la seva conferència ‘Felicitat i Perfeccionament’, dins el cicle ‘Transhumanisme‘ que se celebra en aquest mateix espai, organitzat per l’oficina del Club Roma a Barcelona, conjuntament amb l’Obra Social ‘la Caixa’.

Si bé Marina té bona part del seu pensament dedicat a l’ètica i el paper de les noves tecnologies i la intel·ligència artificial, poc parlem d’aquest transhumanisme que dóna nom al cicle si no que l’entrevista versa més sobre el Pacte Educatiu que no acaba de tancar-se i arran del qual la Universitat Antonio Nebrija li va demanar escriure el Llibre Blanc sobre el Pacte Educatiu per tal que “els canvis sorgeixin de la societat civil, i no pas dels partits polítics que no han trepitjat una aula. Que no es noti només al BOE sinó a les escoles”.

Llegiu-ne més des del següent enllaç
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies