Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Què té la cultura popular perquè s’hagi mantingut durant tants anys com a activitat principal de la societat? És un llegat identitari que s’ha anat transmetent de generació en generació i que tant l’Ajuntament de Barcelona com el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya no volen que mori mai. És per això que les dues institucions van impulsar, fa dos anys, el primer fòrum Som Cultura Popular i enguany se’n celebra la segona edició al barri de Sant Andreu de Palomar.

Del 25 al 28 de gener, hi haurà gairebé 200 activitats en què podran participar els més grans i els més petits. Una proposta que pretén englobar totes les expressions culturals del territori català, juntament amb la diversitat social forana actual. Totes aquestes activitats tindran com a eixos principals la vinculació entre la cultura i l’educació, el patrimoni cultural immaterial i els canvis socials associats a la transformació urbana.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies