Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

Conèixer a l’alumnat és un factor important en el món educatiu? Sens dubte. Es pot conèixer a l’altre quan tens poc temps i la urgència de donar tots els continguts, per superar una prova, et marca el ritme de les programacions? Sí rotund!

A la formació d’adults, fa temps que ho tenim clar. Estem cercant noves maneres de fer per acompanyar més i millor. Tradicionalment es donava la benvinguda a l’alumnat –de trajectòries vitals i formatives molt diverses– sense posar accent en la detecció dels seus coneixements i habilitats previs. Com que treballem amb persones adultes, es pensava, explicant el currículum i deixant clares les normes del centre i aula ja és més que suficient.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies