Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

Amb la col·laboració de Riude&Clicks, l’associació Pas a Pas de Lloret de Mar va organitzar diumenge i ahir (Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme) la primera fira exposició de Playmobil. Hi va haver una desena de diorames a la sala d’exposicions de la biblioteca, una parada informativa i activitats com ara tallers, una xocolatada –ahir al matí– i dos castells inflables.

Els promotors van voler organitzar aquesta activitat per ajudar a prendre consciència que l’autisme no és una malaltia sinó que “és una forma de desenvolupament diferent”, tal com es podia veure en un vídeo anunci de la fira.

Recaptació

L’entrada per veure els clicks de la fira valia dos euros (a partir de 4 anys), i la recaptació va ser per a l’entitat organitzadora i els col·laboradors. Ahir es va llegir un manifest, i un dels assistents a la fira va ser l’alcalde, Jaume Dulsat.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies