Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Si anem a fer el turista a Solsona no ens podem perdre el Quarto dels Gegants, el Pou de Gel o la Torre de les Hores però tampoc deixar d’anar al parc de la Mina i a la Mare de la Font a cridar dins del túnel per fer eco o enfilar-nos a la muntanya de cordes que hi ha al parc de l’Hort del Bisbe. Aquestes són algunes de les propostes de la guia turística Solsona amb ulls d’infant. Una guia de la ciutat feta per a nens i nenes, que han elaborat 250 alumnes des de P3 fins a sisè de primària de l’escola solsonina El Vinyet.

La publicació, que sortirà a la llum aquesta setmana, i totes les fotografies i dibuixos que apareixen a la guia, que té una vuitantena de pàgines, estan fets pels mateixos infants. Es tracta d’una guia turística adreçada a les famílies que visitin la ciutat i, entre d’altres, inclou descripcions de llocs per visitar; explicacions sobre les festes i tradicions; plats típics de la zona; curiositats de la ciutat, o rutes a fer per la ciutat i els entorns en un matí, una tarda, un dia o un cap de setmana. La guia tindrà un preu simbòlic d’un euro i també es podrà trobar en línia.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies