Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Pares i mares estan molt preocupats per l’ús dels mòbils que fan els seus fills. Però ¿què en pensen aquests de la forma com els seus progenitors utilitzen aquest dispositiu cada dia? També a ells els preocupa que els adults puguin enganxar-se al mòbil, o sobretot que no sàpiguen desconnectar-ne quan estan passant estona en família. Tant és així que un de cada tres menors (el 36%, concretament) ha reclamat els seus pares alguna vegada que deixin de consultar el mòbil.

Aquesta és una de les principals conclusions de l’estudi publicat per HCM i Digital Awareness UK a partir d’una enquesta feta al Regne Unit a 2.000 infants i joves de 11 a 18 anys i a 3.000 pares i mares. De l’informe se n’han fet ressò la majoria de mitjans.

Descobriu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies