Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Evitar l’absència de l’alumnat a classe i reforçar la cooperació entre els diferents agents implicats a fer-ho possible. El Berguedà té clar que l’absentisme és un dels principals fronts a tractar en matèria d’educació i per això ha aprovat un nou protocol d’actuació que, entre altres novetats, també contempla accions davant l’alumnat dels centres de primària.

El nou procediment vol revisar el funcionament dels mètodes que ja es feien servir fins ara als instituts de secundària i, a més, adequar-los al marc normatiu vigent. Pretén fer-ho intervenint des de l’inici del problema, reforçant les vies de detecció i establint uns criteris comuns per prevenir-lo.

Descobriu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies