Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

L’informe que recull els resultats del projecte Top 100 Innovacions Educatives 2016 és fruit d’una àmplia investigació que Fundació Telefónica ha dut a terme al llarg d’aquest any per identificar iniciatives educatives innovadores, tant nacionals com internacionals, que han demostrat la seva eficàcia per millorar les competències dels estudiants per enfrontar-se als reptes que planteja la Societat Digital.

Es presenten les cent iniciatives que es consideren amb més potencial de desenvolupament, i per a cadascuna d’elles s’ofereix informació breu però útil i sistemàtica, emprant enllaços directes a pàgines web i vídeos sobre els projectes i un sistema icònic que permet identificar de manera visual cada projecte segons el tipus, on posa el focus de millora i el nivell educatiu al qual està dirigit.

Podeu accedir-hi fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies