Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

El nen amb dificultats per arribar al que se li demana a l’escola presenta, segons estudis realitzats, un nivell baix d’autoestima i d’autoconcepte que influeix negativament en el seu desenvolupament personal i, per descomptat, en els seus resultats acadèmics. Viu en moltes ocasions una situació d’estrès de vegades evident i altres no tant, perquè no ho expressa com els adults.

A quin nen o nena d’avui en dia no li agrada una tauleta? Tots saben utilitzar la tecnologia i gaudeixen d’ella, ho fan a casa, després de les hores a classe, deures interminables i les rutines quotidianes, si queda una mica de temps lliure. Incorporant aquests dispositius a l’aula els nens aprenen amb il·lusió i de forma individualitzada, en un espai en el qual se senten lliures i un més del grup.

Descobriu com les TIC poden millorar l’autoestima dels infants amb dificultats d’aprenentatge fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies