Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

La clau de l’èxit en els estudis recau en la planificació i l’estratègia. En això coincideixen tots els experts consultats. I això serveix tant per a alumnes de Batxillerat com per a universitaris i fins i tot opositors. Amb els exàmens a sobre pot ser que per a alguns ja sigui tard però sempre hi ha tècniques i trucs que ajuden a superar les proves. Si prepares la selectivitat. segueix llegint!

El primer és triar bé on estudiar. La coach d’estudis Rosa Martín recomanen una habitació ben ventilada, amb llum natural i artificial i amb tot el necessari per estudiar sobre de la taula, ni més ni menys, per evitar distraccions. El mòbil fora de la vista. I millor a casa que a la biblioteca per regla general. També aconsellen aprendre exercicis de relaxació a través de la respiració diafragmàtica que són de gran ajuda tant en moments d’aclaparament pel temari acumulat com si durant l’examen la ment es queda en blanc. Tenir una rutina d’horaris i descansar i estirar-se cada dues hores, que és el temps màxim de concentració, també ajuda.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies