Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Sabeu què són els haikus? Avui compartim amb vosaltres un document destinat als docents que recull tota la informació necessària per poder dur a terme sessions on es treballi aquesta forma poètica: des de descripcions fins a apreciacions de tipus pedagògic, justificacions de les activitats i objectius a assolir en cadascuna d’elles, exemples d’haikus i altres poemes que acusen la seva influència en la nostra literatura.
El document destinat als alumnes contempla les cinc activitats que els usuaris finals hauran de completar durant les diferents sessions.
Podeu accedir a aquest recurs, elaborat pel catedràtic d’educació secundària i professor de literatura Felipe Zayas, fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies