Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

Aquest divendres 1 de setembre s’obre el període de preinscripció per al nou alumnat de les 6 escoles oficials d’idiomes (EOI) de la ciutat de Barcelona, que ofereixen un total de 16.800 places i 15 llengües diferents.

Enguany destaca que en tots els 6 centres (EOI Drassanes, EOI Vall d’Hebron, EOI Sant Gervasi, EOI La Pau, EOI Guinardó i EOI Sants) es pot cursar anglès i francès, ja que l’EOI Sant Gervasi ha incorporat aquest curs aquest darrer idioma.

Procediment de preinscripció

Fins al dimarts 5 de setembre es podrà fer la preinscripció telemàtica a través de l’aplicació informàtica accessible des de les pàgines web de totes les escoles oficials idiomes de Catalunya. També es podrà fer de forma presencial als centres el dia 5 de setembre, fins a les 14 h.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies