Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024
El Síndic de Greuges i el Departament d’Ensenyament han organitzat una reunió amb agents de la comunitat educativa i representants dels grups parlamentaris per analitzar una bona part de les recomanacions fetes pel Síndic en els dos informes sobre segregació escolar presentats el 2016.
El síndic, Rafael Ribó, acompanyat per l’adjunta per a la defensa dels drets de la infància i l’adolescència, Maria Jesús Larios, i la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, han destacat la importància de la trobada per arribar a acords contra la segregació escolar, en tant que es tracta d’una problemàtica que comporta una vulneració greu del dret a l’educació en igualtat d’oportunitats. La reunió ha tingut lloc aquest dilluns 23 de gener a la seu de la institució amb la presència d’unes trenta persones en representació dels agents que integren la comunitat educativa.
Llegiu-ne més fent clic aquí. 
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies