Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

A poc més d’un mes d’aquella jornada de l’1-O que va posar al bell mig de l’agenda política les escoles. Aquell diumenge, les aules eren espais de votació, però al dia següent van tornar a la normalitat, a ser centres educatius. O això es va intentar; i és que quatre setmanes després les repercussions psicològiques dels desallotjaments policials encara són paleses entre els nens i el personal docent. Aquest encara busca la manera d’afrontar la situació esquivant les polèmiques que es deriven de parlar de política a classe i sense caure en l’amenaça de l’adoctrinament.

Per això, l’Ajuntament de Barcelona organitza unes sessions formatives sobre convivència social i post-trauma amb psicòlegs com en José Ramon Ubieto. “L’objectiu del projecte és valorar l’impacte i la tensió general per a discutir-la amb els diferents serveis implicats als centres educatius i fer estratègies preventives, que no reactives”, explica Ubieto, psicòleg clínic i professor de la UOC.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies