Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Tenen entre 21 i 31 anys, els agrada dialogar, intercanviar experiències, cooperar per millorar el món. Es reivindiquen com a persones i no fan bandera dels orígens, ni de la ideologia, ni de les creences, ni tampoc necessiten estar d’acord en tot, però sí que reclamen respecte, sinceritat i ments obertes i lliures de prejudicis com a base de tota relació. Han acceptat la invitació del diari a debatre els reptes de les societats interculturals més enllà de l’impacte dels atacs terroristes perquè consideren que és una qüestió que ens afecta a tots com a éssers humans i sobre la qual tenen molt a dir i a fer des de la trinxera del seu respectiu compromís.

El Punt Avui

Dues setmanes després dels atemptats a Barcelona i a Cambrils, als quals la ciutadania va respondre sortint al carrer de manera pacífica amb el lema “No tenim por”, quina és la vostra reflexió sobre els fets i les seves conseqüències?

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies