Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

Estudio psicologia per la UNED. Al febrer va morir una familiar i no em vaig presentar a exàmens per als quals sí que havia estudiat. Dos mesos després agafo els mateixos apunts, que havia memoritzat al febrer com un papagai, i no puc respondre a preguntes com «¿en quins paràmetres se situa exactament l’espectre visible del color?» (La resposta és 400-700, per cert). Però si em fessis raonar com percebem els colors, per descomptat que ho podria escriure. El que no recordo són noms, números i dates sense relacionar-los entre si.

Jo necessito raonar les coses per entendre-les. Soc creativa, funciono amb el que es denomina «pensament arborescent». Les idees se succeeixen, se solapen, van i venen, no segueixen una estructura lineal. He de relacionar unes dades amb altres.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies