Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

La majoria dels alumnes que ahir van començar les proves d’accés a la universitat (PAU) van considerar “fàcil” o “més assequibles” del previst les proves de llengua i literatura catalana i castellana amb què ha arrencat la selectivitat d’aquest any. Els estudiants de batxillerat van respirar alleujats després d’un curs marcat per la incertesa per l’intent de recuperar les revàlides, primer, i pels canvis (finalment petits) en el format de les proves, després.

“Els dos exàmens m’han anat bé”, explicava, asseguda en una de les escasses i cobejades ombres de l’exterior del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Lucía Fernández, de l’institut Joan d’Àustria, de Barcelona, que no es mostrava gaire amoïnada pel fet que s’hagi reduït el nombre d’assignatures entre les quals poden triar per completar les quatre obligatòries de la fase general (llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llengua estrangera, història o història de la filosofia) i la matèria a escollir entre matemàtiques, llatí, història de l’art / història i fonaments de les arts, i matemàtiques aplicades a les ciències socials.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies