Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

L’equip de govern de Salt ha encarregat l’elaboració del pla educatiu de Salt, que ha de reflexionar sobre la realitat del municipi incloent-hi la visió de tots els agents, públics i privats, per tal d’elaborar una diagnosi que ordeni i prioritzi les accions socioeducatives de Salt per als propers anys. L’equip de govern subratlla que l’elaboració del pla, que ha d’estar enllestit el setembre de l’any que ve, és una demanda de la Plataforma per l’Educació de Salt, formada per entitats, col·lectius i institucions i que sorgeix de la necessitat de fer front a la realitat educativa de la localitat, marcada per la segregació escolar, per tal d’assegurar la igualtat d’oportunitats per a infants i joves i que aquesta repercuteixi en l’èxit escolar i en la millora de la cohesió del municipi.

L’elaboració del pla, que es va presentar dimarts a la tarda al consell escolar municipal, ha estat encarregat a l’empresa Xarxa Consultors amb un cost de 13.310 euros, i constarà de dues fases.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies