Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

El Col·legi La Salle de la Seu d’Urgell introduirà l’any vinent la gamificació i els jocs dins el projecte pedagògic de l’escola i utilitzarà aquest tipus d’estratègies per a treballar continguts en les diferents assignatures. La gamificació, paraula que prové de l’anglès ‘game’ (joc), és l’ús dels elements i de la mecànica del joc en contextos aliens a aquest amb l’objectiu d’orientar el comportament de les persones i aconseguir determinades fites.

La directora del centre, Anna Sansa, ha detallat que “el joc s’inclourà l’any vinent a tota l’escola de forma transversal des d’infantil fins als cicles formatius” i ha afirmat que és “la primera escola de Catalunya a fer-ho” i que per això han hagut “de formar els professors perquè aprenguin a utilitzar el joc com a eina d’ensenyament”.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies