Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Regalar un llibre a un infant hauria de ser una cosa tan habitual, com qui compra roba, surt a sopar o regala flors als qui s’estima. Regalar llibres és convidar a viure històries extraordinàries i de pas una manera d’enriquir-se interiorment.

Ara que s’apropen les festes nadalenques tothom va de corcoll buscant els regals més originals i sorprenents per a les persones que més s’estima, i a mi no se m’acudeix res més original que regalar un llibre i encertar amb aquella història a la persona a qui l’hi regalo.

Doncs bé, això que em sembla de sentit comú, he pogut anar comprovant durant els anys a l’escola que no és tan habitual. Tornant de vacances de Nadal sempre m’agrada preguntar als meus alumnes d’infantil quins llibres els han regalat, i per sorpresa meva poc més de quatre o cinc alumnes per classe han rebut algun llibre entre els seus regals nadalencs.

Descobriu-ne més des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies