Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Entitats, diverses AMPA, grups polítics i ciutadans a títol particular han alçat la veu per reclamar millores en l’àmbit educatiu a Salt. En un manifest subscrit per una quinzena de col·lectius, demanen que es reconegui “la singularitat de la vila” i que es posi fi a la segregació escolar als centres acadèmics del municipi, en el qual hi ha un elevat índex de ciutadans nouvinguts. Es lamenta que, malgrat que “tots els estaments polítics” són coneixedors de la problemàtica, “no es percep una voluntat ferma de revertir-la”: “Estem cansats d’una situació que fa anys que es perpetua, i en què el Departament d’Ensenyament té molt a veure, amb una insuficient inversió, previsió i planificació.”

La “manca de voluntat” pensen que rau en el fet que “la major part de famílies d’aquests centres no tenen cap possibilitat real de queixar-se, ni dret a vot”: “Aquest racisme institucional afecta de manera global el poble, i evita la cohesió social”, diuen.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies