Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Del 3 al 21 de juliol prop de 2.000 estudiants de 48 instituts públics de la ciutat han participat en la cinquena edició del programa Èxit Estiu del Consorci d’Educació.

Prop de 2.000 alumnes d’educació secundària de 48 centres educatius públics de la ciutat han participat des del passat 3 de juliol fins avui en la cinquena edició del programa Èxit Estiu del Consorci d’Educació.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins del pla de «Suport a l’estiu, èxit al setembre» que el Consorci impulsa conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona.

El programa Èxit Estiu vol ajudar l’alumnat de secundària amb més de dues assignatures suspeses al juny a afrontar amb èxit l’avaluació extraordinària de setembre. Enguany l’alumnat de 23 dels centres que hi han participat ha tingut la possibilitat de complementar el reforç escolar amb una activitat esportiva gratuïta impulsada per l’Institut Barcelona Esports (IBE) que es fa als mateixos instituts.

En aquesta cinquena edició, a més,  quatre instituts més participaran en l’extensió del projecte que tindrà lloc a finals d’agost: Institut Barri Besòs, Institut Bosc de Montjuïc, Institut Escola Turó de Roquetes i Institut Montjuïc.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies