Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024
Prop de 150 docents de primària i secundària han participat aquesta tarda en la X Trobada Pedagògica del Saló del Còmic, sota el títol “El còmic, una eina pedagògica”. Aquesta trobada anual s’ha dut a terme en el marc de la 35a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, que té lloc a Fira Barcelona d’avui 30 de març al diumenge 2 d’abril.
Aquesta trobada serveix com a punt de contacte entre el sector del còmic i el món de l’educació, i pretén donar eines innovadores al professorat per poder utilitzar el còmic a l’aula. Els objectius són potenciar la lectura del còmic, explorar les possibilitats d’aquest com a recurs didàctic, descobrir estratègies de treball i conèixer les novetats editorials del sector.
Descobriu-ne més fent clic aquí. 
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies