Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Prevenir el malbaratament de menjar en menjadors col·lectius i ajudar famílies de la ciutat amb necessitats alimentàries. Aquest és el doble motiu del pla local de prevenció de residus municipals i actuacions de prevenció del desaprofitament alimentari que impulsa la Paeria. D’un temps ençà, diversos col·legis de la ciutat ja participen en un programa que aprofita el menjar cuinat de més als menjadors escolars perquè, en lloc d’acabar a les escombraries, en gaudeixin famílies necessitades. Ara, l’ajuntament vol potenciar i ampliar aquesta actuació a altres menjadors col·lectius, com per exemple els de les residències.

Fonts municipals van indicar que, de moment, no han concretat encara a quins equipaments es destinarà el pla i van afegir que, paral·lelament, els serveis socials municipals estan identificant les famílies que se’n podrien beneficiar. Així mateix, van remarcar que en cap cas es tracta de repartir sobres dels plats o safates dels menjadors, sinó de guardar els aliments que no han sortit de la cuina per qualsevol motiu, envasar-los tot garantint les condicions sanitàries per repartir-los entre ciutadans desfavorits que ho necessitin.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies