Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024
La Comissió Europea ha seleccionat un projecte de formació professional dual de Girona per tal de formar part del seu Programa de subvencions d’iniciatives que promouen el debat de les prioritats polítiques de la Unió Europea. El projecte seleccionat és el Pla de comunicació, difusió i extensió de l’FP dual a Girona, impulsat pel Departament d’Ensenyament.
El projecte –que inclou els instituts Narcís Xifra i Masmitjà, Montilivi, i Santa Eugènia de Girona- contribueix a la millora dels processos de transició del sistema educatiu al mercat de treball. Alhora, mostra com s’optimitza la comunicació entre els centres de formació professional, les empreses i  les institucions de la ciutat de Girona. D’aquesta manera, s’amplia la participació de les empreses en projectes de dual, i es detecten, entre centres educatius i empreses, les necessitats de formació i de qualificació. A més, es facilita la incorporació dels joves amb formació al mercat laboral i es potencia el reconeixement acadèmic dels aprenentatges obtinguts mitjançant l’experiència laboral i el reconeixement  acadèmic de la formació impartida en les empreses.
Llegiu-ne més fent clic aquí.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies