Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Fantasies animades

, , , ,
Fantasies animades

 

En aquest curs virtual de formació mostrarem la potencialitat del món de l’animació a través de diferents tècniques, coneixent la seva història, les seves aplicacions i utilitzarem les noves tecnologies com la intel·ligència artificial.

Finalment, es presentarà i jugarà a un joc tipus escape room digital que conclou amb la confecció d’una animació per resoldre un problema d’alexitímia (incapacitat per identificar, reconèixer, anomenar o descriure les emocions o els sentiments propis, amb especial dificultat per a descriure’ls).

Un dels principals objectius és emprar l’animació com a vehicle de coneixement i, com no pot ser d’una altra manera “fent i desfent, aprèn l’aprenent”. Caldrà arremangar-se i realitzar contingut audiovisual aplicant les eines i tècniques treballades en cada mòdul, que no pateixi ningú, que no caldrà tenir una formació prèvia en il·lustració, amb imaginació, coneixements mínims informàtics i les noves eines es poden fer produccions molt acceptables per comunicar continguts i idees.

Inscripció

Skills

Posted on

13 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies