Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

 • ACTE - Facebook
 • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Edpuzzle i més enllà: submergeix-te en l’aprenentatge interactiu

, , , , , ,
Edpuzzle i més enllà: submergeix-te en l'aprenentatge interactiu

Professora: Pili Alonso

Curs 100% asincrònic, amb possibilitat d’una sessió online en directe a l’inici del curs (d’assistència NO obligatòria) per donar unes primeres pautes sobre la plataforma Edpuzzle i altres eines que complementen la labor docent. La modalitat asincrònica us permetrà avançar el contingut de manera autònoma, és a dir, no requereix connexió diària ni en cap horari establert.

Curs estructurat en tres mòduls amb una durada de 30h amb materials dinàmics, vídeos de pantalles i fòrums on us podreu organitzar lliurement les activitats proposades segons la vostra disponibilitat. Al vostre ritme i segons les vostres necessitats. Sempre amb el nostre acompanyament!

Descripció

Vols implicar i captar l’atenció dels teus alumnes? Aquest és el teu curs!

Benvinguts al curs d’Edpuzzle i més enllà! En aquest curs et submergiràs en el món de l’ensenyament interactiu i descobriràs com aprofitar al màxim les eines d’Edpuzzle juntament amb altres tecnologies per potenciar la participació i l’aprenentatge dels teus estudiants.

Durant aquest curs explorarem en profunditat les funcions avançades d’Edpuzzle, amb la creació de vídeo lliçons que pots crear tu mateix en dos minuts i d’una manera molt senzilla.  Jugarem amb la integració d’altres plataformes educatives i aprendrem a confeccionar i utilitzar codis QR com una eina per accedir ràpidament a les teves lliçons i recursos, així com a implementar diferents eines de participació per fomentar la interactivitat a l’aula virtual i presencial.

El curs ofereix recursos i estratègies per implementar la classe invertida i potenciar l’aprenentatge actiu.

 “Digues-m’ho i ho oblido, ensenya-m’ho i ho recordo, involucra’m  i ho aprenc”

Benjamin Franklin

Objectius

 • Ensenyar els docents en l’ús complet de la plataforma Edpuzzle, des de la creació de comptes fins a la creació i personalització de lliçons interactives utilitzant vídeos educatius.
 • Introduir els docents en altres eines digitals que poden complementar l’ús d’Edpuzzle 
 • Capacitar els docents per adaptar el contingut i les activitats segons les necessitats individuals dels estudiants,
 • Aprendre com proporcionar als alumnes estímuls que els motivin en el seu aprenentatge i tinguin la possibilitat d’aprendre d’altres maneres.
 • Oferir recursos útils pel disseny, desenvolupament i seguiment d’una classe invertida.
 • Aplicar tècniques didàctiques i eines digitals per la creació de recursos, coneixements i continguts

Continguts

 • Creació de vídeo lliçons amb l’eina Edpuzzle d’una manera ràpida i senzilla per motivar i sorprendre al nostre alumnat.
 • Com avaluar amb Edpuzzle
 • Disseny i creativitat com a conceptes transversals i fonamentals a l’educació
 • Creació i utilitat de codis QR per millorar la comunicació a l’aula
 • Aplicació i dinàmiques amb diferents eines, entre elles, Mentimeter
 • Prezi: eina per millorar el procés d’ensenyament i aprenentatge.
 • Confecció de presentacions interactives amb Prezi
 • Creativitat i disseny en la confecció d’una creativitat Prezi

Avaluació

Per poder assolir el curs l’alumnat disposa de 15 dies d’Escola d’Estiu per completar les diferents tasques i fòrums repartits als tres mòduls en funció de la seva disponibilitat i ritme de treball i amb la possibilitat de connectar-se 1h en grup a l’inici de curs per donar unes primeres instruccions de la plataforma Edpuzzle i possibles aclariments.

L’assistència a la sessió sincrònica (online en directe) serà recomanada, però en cap cas obligatòria

Persones destinatàries

El curs va adreçat a:

 • Docents d’infantil, primària, secundària, batxillerat i Cicles formatius que vulguin sorprendre als seus alumnes oferint formats nous i innovadors amb vídeo lliçons amb els continguts presentats a l’aula. Si vols captivar l’atenció dels teus estudiants, aquest és el teu curs! T’esperem!

Més informació i inscripcions: clica aquí

 

Inscripció

Skills

, , , ,

Posted on

14 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies