Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Domini Digital en la docència: Estratègies i eines

, , , ,
Domini digital de la docència

Aquest curs ofereix una immersió en el món del domini digital en l’educació, centrant-se en l’aprenentatge de diverses estratègies i l’ús d’eines tecnològiques per millorar la pràctica docent. Des de l’exploració de plataformes d’aprenentatge en línia fins a l’aplicació de tècniques innovadores, els participants adquiriran les habilitats i el coneixement necessaris per integrar de manera efectiva la tecnologia a l’aula.

Buscarem capacitar als participants per utilitzar una varietat d’eines tecnològiques en l’entorn educatiu, com ara plataformes d’aprenentatge en línia, programari d’edició de vídeo i aplicacions d’avaluació. També, explorarem i aplicarem diferents estratègies d’ensenyament digital i d’aprenentatge.

Volem ajudar els docents a integrar de manera efectiva les eines digitals en la seva pràctica docent per millorar el compromís dels estudiants i facilitar un aprenentatge més interactiu i personalitzat.

Finalment, fomentarem una reflexió crítica sobre com la tecnologia pot influir en la tasca docent i com es pot fer servir de manera ètica i responsable per millorar l’educació.

Inscripció

Skills

Posted on

14 maig, 2022

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies