Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 21 de Abril del 2024

Tot i ser amb mòduls prefabricats, els pares de l’Eixample II van celebrar la creació d’una nova escola al districte. Es tracta d’una de les sis escoles noves de Barcelona que s’inauguren aquest curs i que segueixen un mètode innovador.

Com la majoria d’escoles noves, ahir va obrir les portes després d’una cursa a contracorrent per acabar les obres. “La setmana passada estàvem en obres i ara encara ens falten algunes coses per arreglar”, explica la mestra Àngels Izquierdo, que afegeix que estan “molt contents” amb el resultat. En la mateixa línia, el director del centre, Óscar Ortego, reconeix que l’aspecte de l’escola per fora “no és el més desitjat”, però assegura que per dins és “versàtil i funcional”.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies