Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha fet aquest matí una crida a la comunitat educativa, en l’acte d’inauguració del nou edifici de l’Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei, per “adaptar-nos als canvis accelerats que la tecnologia i la globalització comporten”, i ha demanat un esforç per  “intentar posar-nos al capdavant d’aquesta transformació, per poder dissenyar quina societat volem per als nostres fills”. “Com a país ho podem fer, perquè els països petits som més competents, eficients i àgils, i podem prendre les decisions que calguin amb més facilitat, ha subratllat, i ha afegit“l’educació és el nostre petroli”.
El cap del Govern, que ha estat acompanyat en aquest acte per la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, i l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha posat en relleu, durant la seva intervenció, l’esforç dels professionals del sector que “amb aquesta escola equitativa, igualitària, que volem que sigui inclusiva i nucli essencial de cohesió social, ha donat com a resultat la millora dels resultats acadèmics”.
Si voleu llegir la nota de premsa sencera, feu clic aquí. 
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies