Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

Es poden trobar a la Play Store i a iTunes. També a internet. Algunes són gratuïtes i altres costen entre 14 i 27 euros al mes. Les aplicacions per controlar en remot el telèfon dels menors proliferen en aquests temps de Snapchat, Instagram i Facebook. “Cal violar la intimitat dels nostres fills”, afirmava el jutge Emilio Calatayud l’any passat per aquestes dates en una entrevista a El Mundo. Culminava l’entrevista amb dient que “el cas és que no ens enxampin”.

Una mare de Texas (EUA) va crear l’estiu del 2014 Ignore no more, un app que permet bloquejar un mòbil a distància amb un codi de quatre xifres. Fins que l’altra persona no truqui al número segur, el telèfon no es desbloqueja. La dona va dir que estava “frustrada” perquè el seu fill no contestava mai a les seves trucades, així que es va posar mans a l’obra per crear l’app.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies