Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

La ‘revolució verda’ sotraga les aules del Col·legi Sant Ramon Nonat. Han creat l’Eskamot Verd, que s’encarrega de vetllar per la sostenibilitat de l’escola i l’entorn. Els mateixos alumnes es marquen els objectius a assolir i proposen les mesures que els ajudaran a aconseguir-los.
L’escola barcelonina Sant Ramon Nonat és un centre actiu en la difusió de bones pràctiques. De fet, el responsable de la transformació té un nom: l’Eskamot Verd. Està constituït per “agents especials secrets que vetllen per la sostenibilitat de l’escola i l’entorn”, explica Lluís Sala, professor del centre. Els membres d’aquest grup són nois i noies d’entre primer i quart d’ESO que, “a través d’aquest rol d’espies”, encarreguen a tot l’alumnat missions especials que col·loquen en llocs estratègics de l’aula. Cada començament de curs, l’Eskamot convoca eleccions i cada aula d’escola (des de P3 fins a 4t d’ESO) tria el seu delegat ambiental: el Capità Mongeta.
Si vols conèixer les línies de treball d’aquesta escola i saber què podem fer nosaltres, fes clic aquí!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies