Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Aquest és el segon any que la campanya de sensibilització Revetlles amb Precaució de la direcció general de Protecció Civil del departament d’Interior s’apropa als joves amb l’obra de teatre ‘A foc lent’. L’obra, que es representa a les escoles, explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan i inclou de forma amena els principals consells de seguretat per gaudir d’una bona revetlla.

Segons la responsable d’informació de Protecció Civil de la Generalitat,Xesca Baró, amb la campanya “es volen reduir les incidències la nit de Sant Joan, i què millor que fer-ho conscienciant de forma divertida i amena el col·lectiu de joves dels riscos de no utilitzar correctament la pirotècnia”. Baró afegeix: “La campanya es destina especialment als joves, perquè el que volem són unes generacions educades en l’autoprotecció”.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies