Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Amb la voluntat de donar a conèixer a les escoles el patrimoni històric i cultural de Premià de Mar i que els alumnes s’hi familiaritzin, l’Ajuntament ha impulsat el projecte Arrela’t. Aquesta iniciativa, sorgida de l’àrea de Cultura del consistori, s’ha començat a implantar a les aules aquest curs, tot i que des de la primavera passada ja s’estava treballant amb el professorat i els diferents equips directius dels centres del municipi interessats.

D’aquesta manera, dins el marc del projecte curricular de cada centre, els alumnes tenen l’oportunitat de conèixer els diversos espais i equipaments que formen part de Premià de Mar, d’aprendre’n els orígens o l’evolució, i de poder-los relacionar amb el món actual, sense oblidar les diferències i similituds amb altres cultures, i també les festes, tradicions i personatges que formen part de la història del municipi. El Museu Romà, les cases de cós, el mar i la pesca, la festa major, la vida social, el conreu, la industrialització o el modernisme són alguns dels exemples triats per les escoles que hi participen. L’Ajuntament ofereix als centres educatius formació tècnica al professorat, suport didàctic i documentació, a més de facilitar les visites, els itineraris o els tallers gratuïts per a tot l’alumnat que forma part del projecte.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies