Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

L’Organització de les Nacions Unides dedica el 17 d’octubre a l’erradicació de la pobresa. ¿Què és la pobresa? Hi ha diferents definicions, però cal pensar la pobresa com les condicions vitals de privació que pateixen moltes persones al món fruit de la seva escassedat de recursos econòmics o de la falta de capacitats per viure amb la dignitat que es considera necessària.

Aquest 2017 fa 30 anys que el sacerdot francès Joseph Wresinski (1917-1988) va fer una crida per lluitar contra la pobresa i cinc anys després l’ONU va declarar aquest dia com el Dia Internacional per la Erradicació de la Pobresa. Wresinski va voler atraure l’atenció cap l’exclusió que pateixen les persones en situació de pobresa extrema a la nostra societat i impulsà el Moviment Internacional ATD Quart Món (1957).

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies