Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

El Parc Integra, creat i instal·lat per Happyludic, és el primer de Catalunya adaptat a la diversitat funcional. Es troba a la Garriga, a la zona de la Sínia (carrer Torrent de la Sínia, cantonada Carretera Nova) i aviat n’hi haurà també a altres poblacions.

L’humorista Peyu, el Blai i l’Arnau protagonitzen la campanya que l’empresa de mobiliari urbà i parcs infantils ha creat per donar-lo a conèixer. Segons afirma Jordi Crous, cofundador i director comercial de Happyludic, “l’objectiu és que tots els parcs infantils es converteixin en espais de joc inclusius i oberts a tothom”. “Amb el Parc Integra hem fet el primer pas per aconseguir-ho”, afegeix.

Llegiu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies