Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024
Anna Vilanova Bartrolí (Olot, 1973), enginyera informàtica i doctora en computació gràfica, fa recerca sobre la informàtica aplicada a la medicina a la Universitat Tecnològica de Delft (Països Baixos). Recentment, l’Ajuntament d’Olot l’ha nomenada ambaixadora de la ciutat, un càrrec honorífic per a olotins que tenen feines rellevants a l’estranger. El seu camp de recerca, en què consisteix?
Jo em moc en l’especialització de computació gràfica, en concret en visualització. Per entendre’ns, el que produïm són imatges com les que surten a les pel·lícules modernes de Disney o als jocs d’ordinador. Però nosaltres apliquem aquesta tecnologia –o una tecnologia semblant– a les avaluacions d’informació, per exemple la mèdica, perquè resultin més clares als professionals que les analitzen.
Descobriu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies