Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

En Nushu aterra a les escoles. Es tracta d’un extraterrestre que acaba d’arribar a la terra amb una missió: conèixer els humans i explicar-ho als habitants seu planeta. Per això, de tant en tant els envia un informe on hi consta l’actualitat internacional que passa arreu del món.

Aquesta és la base sobre la qual s’assenta un nou projecte periodístic per apropar la informació d’actualitat a nens i nenes de 8 a 12 anys en català, castellà i anglès. L’ha impulsat la periodista i professora de la UPF Eva Domínguez. Consisteix en una app de realitat augmentada per a dispositius mòbils que famílies i escoles es poden descarregar i que, periòdicament, incorpora les missions d’en Nushu, que expliquen cadascuna d’elles un tema d’actualitat de forma interactiva.

L’app, que ja estava en marxa per a famílies, ara també estarà a disposició de les escoles que la vulguin. Al llarg del curs, en Nushu s’enfrontarà a un total de 15 missions, que des de l’app s’aniran difonent aproximadament cada mes seguint els principals temes de l’actualitat mundial. A més, en aquest cas les missions aniran acompanyades de propostes d’activitats per fer a l’aula.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies