Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

Aquest 2017 ha arribat al panorama periodístic una nova revista infantil, ‘Namaka’. La publicació, nascuda a Mataró, vol convertir-se en un referent, una revista de qualitat amb continguts i il·lustracions seleccionats amb molta cura.

‘Namaka’ és una revista adaptada als ulls i les mans de les criatures. Es presenta com una revista lúdica, trepidant i una mica salvatge quefomenta la lectura a partir, precisament, del joc. ‘Namaka’ és tota una experiència per a la canalla, que es motiva per provar el seu talent i pensar per ella mateixa. Una revista participativa que vol suposar per a l’infant un repte i un estímul visual i creatiu.

Descobriu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies