Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

La consellera d’Ensenyament de la Generalitat, Meritxell Ruiz, ha anunciat aquest dijous que el nou decret de menjadors i transport escolar que està preparant el Govern es basarà en criteris de renda per “garantir que cap alumne amb necessitats econòmiques” no deixi d’accedir a aquests serveis.

Ho ha dit en el ple del Parlament durant una interpel·lació presentada per la diputada del PSC Esther Niubó, que ha exigit al Govern que elabori el nou decret abans de l’inici del proper curs.

Ruiz ha expressat la necessitat de modificar el decret de menjadors i transport escolar, que es manté des del 1996, i ha destacat que el Govern està treballant amb entitats del sector per assegurar la “qualitat, seguretat i sostenibilitat del servei”.

Llegiu-ne més des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies