Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Clara Ponsatí i Obiols

Nascuda a Barcelona l’any 1957.

És doctora en economia per la Universitat de Minnesota.  Ha dirigit l’Escola d’Economia i Finances a la Universitat de Saint Andrews (Escòcia) i ha format part de l’Institut d’Anàlisi Econòmica de la UAB i de la Barcelona GSE.

Els seus camps de recerca han estat la teoria de jocs, la negociació i la resolució de conflictes. També ha estat professora a d’altres universitats de prestigi, com ara Georgetown, Toronto i San Diego (Estats Units) i va dirigir l’Institut d’Anàlisi Econòmica del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) entre el 2006 i el 2012. A més, ha publicat un bon nombre d’articles acadèmics i llibres sobre economia.

En l’àmbit polític, la nova consellera d’Ensenyament ha estat membre des del maig del 2016 del Secretariat Nacional de l’ANC fins el seu nomenament com a responsable del departament d’Ensenyament. També va ser candidata suplent a la llista electoral de Junts pel Sí el 27-S.

Més informació aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies