Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

Aviat els nens i nenes que cursen Primària arribaran a casa amb les notes del primer trimestre, però les famílies no s’hi trobaran els clàssics “aprovat”, “suspès” o “excel·lent”. Tampoc no hi haurà notes numèriques de l’1 al 10. Els alumnes tindran quatre notes possibles: assoliment excel·lent, assoliment notable, assoliment satisfactori i no assoliment (que equivaldria al suspens).

El departament d’Ensenyament considera que aquests nivells s’ajusten més a una avaluació que tingui en compte les competències. “La diferència és que es concep l’avaluació com una part important de l’aprenentatge. La idea és que avaluem per aprendre, no només per qualificar”, ha expressat la directora general de Primària, Carme Ortoll, a Catalunya Ràdio.

Llegiu-ne més des del següent enllaç

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies