Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

Que els infants siguin endreçats no és un mite inabastable. Però per aconseguir-ho cal paciència, imaginació, plantejar els objectius que es vol assolir com un joc, empatia i mobles i estris adaptats a l’alçada i les capacitats de la criatura. Ah!, i que els adults siguin ordenats i tinguin ganes de posar-s’hi.

A punt de començar el curs escolar val la pena fer-ho recuperant rutines horàries i també apostant per l’ordre espacial i mental, i no caure en el caos. Segons les expertes consultades, els nens -i grans- com més endreçats són més en ordre tenen la vida.

Després de l’èxit del supervendes ‘ La màgia de l’ordre’ (Ara Llibres), de la japonesa Marie Kondo, la revolució de l’ordre seguint el mètode Kon Mari ha arribat a milers de llars de mig món. Aquí a casa, la coach i organitzadora professional Cloti Martínez Peinado és l’autora de ‘Reorganizarte’, la primera guia escrita a l’Estat sobre ordre i organització, i que també està sent un èxit de vendes, molt compartit a les xarxes pels seus seguidors.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies